Hopp til innholdet
hero-om-mabs

Om Mabs

Mabs har levert helseprodukter til markedet i over 40 år, og tilbyr høy kvalitet, fagkunnskap og et bredt sortiment innen kategoriene kompresjon, støtte og fotpleie. Alt for å gi deg den støtten du trenger i hverdagen.

Om kompresjon

Derfor bør du bruke kompresjonsstrømper:

  • Veldokumentert metode for å forbedre blodsirkulasjonen i bena
  • Klinisk bevist effekt mot slitne ben og hovne føtter
  • Forebygger åreknuter, klaffesvikt og blodpropp
  • Velegnet ved graviditet, åreknuter, sprengte blodkar, hovne ben og føtter, på reiser m.m.

Mabs medisinske kompresjonsstrømper er Nordens mest solgte kompresjonsstrømper1 , og har en dokumentert effekt mot åreknuter, klaffesvikt og blodpropp. Mabs har en klinisk bevist effekt mot slitne ben og hovne føtter, og over 96 % av Mabs-brukerne opplever at symptomene avtar helt eller delvis.2 Mabs hjelper venene med å presse blodet oppover og øker blodsirkulasjonen. Medisinske støttestrømper sitter stramt over ankelen og gir et gradvis avtakende trykk over leggen og opp mot kneet. Strømpene er medisinsik utstyr med kompresjonsgrad klasse 1 (15–21 mmHg). Alle Mabs-produkter gir samme trykk, men er laget av ulike materialer. Produsert i Italia.

  1. IQVIA Consumer Health National audits CURATIVE AND ELASTICIZED STOCKINGS AND TIGHTS MAT, V.32 2021.
  2. Netigates forbrukerundersøkelse desember 2021, 203 deltakere

Mabs kompresjon får nytt design

Hos Mabs er vi stolte over å ha vært ledende innen medisinsk støtte og kompresjon i Norden i over 40 år. Bortsett fra å opprettholde den høye produktkvaliteten, er vi også utrolige stolte over at produksjonen skjer på en bærekraftig og moderne måte. Les mer om hvordan vi jobber i Mabs for en bærekraftig produksjon av høy kvalitet.

Nytt design

Oppdatert sortiment, samme høye kvalitet

Mindre sortimentsendringer å holde øye med:
Vi har lansert en kompresjonsstrømpe i merinoull i sort. Elegant,varm og behagelig passfrom. Perfekt for de kalde dagene.

Alle strømpene er OEKO-TEX sertifisert, holder samme høye kvalitet og lover de samme effektive resulatene som de alltid har gjort.

Mabs nye design- for kundens beste

Under utviklingen av Mabs sitt nye design lyttet vi på våre kunders ønsker. Logoen er klarere og mer lesbar – Nå kan du se hvem vi er!
Forpakningen er oppdatert og en moderne fargepalett tiltrekker blikket og liver opp hyllen. Alle produktene har også en ny layout og tydeligere produkttekster for å lettere veilede kunden til det rette produktet som dekker deres behov.

plast-fsc

Fra plast til FSC

Høsten 2023 får Mabs en etterlengtet oppdatering som er både stilig og bærekraftig. Vi har gjennom kundeundersøkelser fått høre hva en del av våre kunder ønsker for fremtiden. Svaret på dette var mer en mer moderne og mer bærekraftig forpakning. Derfor går vi bort fra plast til FSC-merket papp for alle kompresjonsstrømpene.

produksjon-europa

Produksjon i Europa av høyeste kvalitet

Mabs har et langvarig samarbeid med en av de ledende europeiske ekspertene innen medisinsk kompresjon. Sidene alle strømpene nå produseres i Europa har vi også et nært og godt forhold til produsenten, kortere transportavstander og vi kan bruke mer miljøvennlige alternativer for å frakte Mabs kompresjonsstrømper hjem.

Annet sortiment

Mabs Fotpleie er beskyttende og pleiende produkter mot vanlige fotproblemer som hælspore, hallux valgus, hammertå, hard hud og liktorn. Produktene fås som gel, silikon og skum. Fotpleieproduktene er produsert i Spania.

Alle våre produkter